Facilități pentru membrii Colegiului Psihologilor

1012
1
Facilități pentru membrii Colegiului Psihologilor - 23septfond1316806313-1354798589.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Colegiului Psihologilor din România a adoptat, la propunerea președintelui prof. univ. dr. Mihai Aniței, în ultima sa ședință, hotărârea privind  aprobarea unor facilități pentru membri.Propunerea viza expedierea prin serviciul de poștă/curierat a actelor de atestare și de certificare profesională.


"Am luat această decizie întrucât am avut multe solicitări din partea membrilor noștri, în ciuda multor opinii nefavorabile, pentru a scuti membrii noștri de la plata unor cheltuieli inutile cu deplasarea în București. Din câte cunosc, suntem prima organizație profesională care adoptă această modalitate de expediere a atestatelor profesionale pentru membrii săi", a declarat prof. univ. dr. Mihai Aniței.


Documentele vor fi trimise prin poștă începând cu data de 1 ianuarie 2013, la adresa specificată de către psihologi, costurile de expediere fiind suportate din bugetul Colegiului Psihologilor din România.


De asemenea, Colegiului Psihologilor din România eliberează psihologilor români care doresc să profeseze în statele membre ale Uniunii Europene, începând cu aceiași dată, certificatele de conformitate și în limba engleză. Acest fapt facilitează accesul psihologilor români pe piața serviciilor psihologice din Uniunea Europeană și reduce, în mod semnificativ, cheltuielile efectuate de către membri cu recunoașterea profesională.


Singurul document de autorizare profesională recunoscut la nivelul Uniunii Europene pentru psihologii români este atestatul de liberă practică însoțit de certificatul de conformitate, emise de către Colegiul Psihologilor din România, autoritate de reglementare națională înregistrată la Comisia Europeană.


Comentează știrea

Cotoiu Florentina
17 februarie 2013
Facilitati pentru psihologi

Verificati, va rog, daca acele facilitati despre care etse vorba in articol exista cu adevarat si scrieti rezultatul verificarilor dv. Multumesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5478 secunde