Facturile RAJA - plătite la orice casierie din oraș

550
Începând de luni, 11 octombrie, constănțenii își pot plăti facturile RAJA la orice casierie din oraș. "Pentru a veni în sprijinul abonaților, dar și pentru a răspunde afirmativ sutelor de solicitări primite în ultimele luni de la nivelul municipiului Constanța, S.C. RAJA S.A. Constanța a implementat la nivelul casieriilor din oraș un nou program de plată. Astfel, abonații din Constanța, indiferent de forma juridică pe care o au, persoane fizice sau juridice, pot plăti, facturile la apa potabilă la orice casierie din Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.
Dacă până acum, facturile se puteau plăti numai la casieria din zona unde era arondat abonatul, de luni, abonații își pot achita facturile la orice casierie din Constanța.
RAJA are cinci puncte de încasare în municipiu, Răscoalei - pe strada Răscoalei, nr. 5, Soveja - pe strada Soveja nr.55, bloc I8, scara 8 - parter, Mangaliei - pe șoseaua Mangaliei nr. 193, etajul 1, Mamaia - pe B-dul Mamaia nr. 281 și Brătianu - pe B-dul I.C. Brătianu nr. 178, complex Doi Cocoși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9407 secunde