Familii nevoiașe din cinci localități constănțene, ajutate de voluntarii Centras

143
Familii nevoiașe din cinci localități constănțene, ajutate de voluntarii Centras - familiilenavoiase-1391790115.jpg

Articole de la același autor

Angajați în firme constănțene sau tineri voluntari au fost implicați în 15 proiecte de sprijin pentru comunitățile sărace din județ. 
Astfel, peste 300 de copii și părinții acestora din localitățile Lumina, Cumpăna, Agigea, Năvodari, dar și din Constanța au primit, pe parcursul a șapte luni, haine, alimente de bază, ore de psihologie sau recuperare pentru cei care au dizabilități. 
"Este vorba despre programul «Heineken pentru comunități», în cadrul căruia au fost desfășurate 15 micro-proiecte socio-educative. Fie că am ajutat familiile nevoiașe să supraviețuiască, să beneficieze de terapie specială sau să primească informații asupra pericolelor la care se expun persoanele care consumă droguri ușoare, am fost implicați în viața acestor comunități care s-au confruntat cu grave probleme sociale. Bilanțul final al tuturor acestor proiecte va fi făcut însă în zilele care urmează, pentru a vedea exact ce s-a putut face pentru acești beneficiari în toată această perioadă", susține Roxana Diaconu, coordonator programe Centras Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărută din Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.5978 secunde