Fără deplasări, mese şi petreceri, de Crăciun şi Revelion, la Constanţa. „Declaraţia nu cuprinde astfel de excepţii, pentru a părăsi domiciliul!”

1139
Fără deplasări, mese şi petreceri, de Crăciun şi Revelion, la Constanţa. „Declaraţia nu cuprinde astfel de excepţii, pentru a părăsi domiciliul!” - 1-1608299365.jpg

Articole de la același autor

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că deplasările în perioada sărbătorilor de iarnă sunt interzise, dacă nu este vorba despre urgenţe sau de ieşiri în interes de serviciu.


„Este o perioadă dificilă, pentru că este perioada sărbătorilor. Este perioada în care ne-am obişnuit să fim alături de familie, alături de prieteni, să petrecem, să tragem dungă după un an care a fost oricum dificil. Din păcate, nu vom putea face acest lucru într-un cadru extins, va trebui să ne limităm la persoanele cu care locuim, la acelaşi domiciliu, pentru că nici în ordinul de carantinare şi nici în declaraţia pe propria răspundere petrecerea sărbătorilor de Crăciun, masa de Crăciun, Revelionul, nu sunt prevăzute ca excepţie şi ca motive pentru care putem părăsi domiciliul!”, a subliniat prefectul judeţului Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.71 secunde