Femeie fără permis de conducere, implicată într-un accident rutier. Ce alte infracțiuni au constatat polițiștii din Constanţa

213
Femeie fără permis de conducere, implicată într-un accident rutier. Ce alte infracțiuni au constatat polițiștii din Constanţa - politiacapitaleipolitistimasinap-1660302993.jpg
Nu este o noutate faptul că încă există persoane care se urcă la volan deşi nu deţin permis de conducere. Partea şi mai rea este când, din cauza unui astfel de comportament, se întâmplă şi accidente rutiere.

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat o femeie, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dreptății din localitatea Credința, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Femeia în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.”, punctează oamenii legii din Constanţa.

Beat, fără permis, vehicul neînmatriculat

O zi mai târziu, polițiști din cadrul Postului de Poliție Oltina au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un atv pe DN3 în localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu era înmatriculat.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2871 secunde