Fenomenele meteorologice amână redeschiderea Transfăgărășanului

139
Fenomenele meteorologice amână redeschiderea Transfăgărășanului - transfagarasan38130800-1530270451.jpg
Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie care anunță cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe județe, printre care și județul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranța participanților la trafic, că circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule.


Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică și ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanții la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărășanului.


Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătățirea condițiilor meteorologice și verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condițiile de siguranță pentru cei care aleg acest traseu.


De asemenea facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să respecte restricțiile impuse temporar pe perioada afectată de fenomenele meteorologice din această perioadă.


Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naționale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2194 secunde