Festival de dans, în week-end, la Maritimo

175
Festival de dans, în week-end, la Maritimo - dans-1424886017.jpg

Articole de la același autor

În fiecare an, Festivalul de dans de la Maritimo Shopping Center a adunat, în jurul său, sute de zâmbete și aplauze, emoții ale bunicilor și părinților și bucuriile copiilor și adolescenților.


Devenit deja o tradiție, anul acesta, cea de-a IV-a ediție a Festivalului de dans va fi organizată pe parcursul a două zile, deoarece numărul școlilor, particulare și de stat, și ansamblurilor participante s-a mărit semnificativ. Festivalul de dans Maritimo va avea loc în perioada 28 februarie - 1 martie, la Intrarea 1, în zona Hervis-Domo, și va începe în fiecare zi de la ora 17. Fiecare eveniment artistic va fi patronat de câte un invitat special. Astfel, vineri, pe 28 februarie, gazda va fi CRBL, iar pe 1 Martie, invitatul special este Edi Stancu. În fiecare zi de festival, înainte de începerea propriu-zisă a evenimentelor, câteva dintre școlile participante vor susține workshop-uri unde vizitatorii centrului comercial pot învăța primii pași de dans pe diferite stiluri de muzică. 


Participanții la Festivalul de dans Maritimo 2015 sunt: Centrul Cultural Județean "Theodor Burada", Școala de dans "Mica Sirenă", Ansamblul tătăresc "Mini Karadeniz", Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", Regal Dans, DansArt Mangalia, Joy 2 Dance, Forever Dance, Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Diamonds Dance Club, Club Miraj, Dynamic Dance, Dance Art Techirghiol, Ansamblul folcloric "Luminițe Dobrogene", X S Crew, Studio de balet Melinda, Ansamblul folcloric turcesc "Delikanlilar", Club Dino, Total Dance Center, Club Amicii, An-samblul Dobrogea, Salsa Encanto și, nu în ultimul rând, Pro Dance.
De asemenea, în perioada 25 februarie - 1 martie, la Intrarea 3 a centrului comercial, are loc cea mai mare expoziție de genți, poșete și eșarfe din Constanța, unde peste 6.000 de produse pot fi admirate, testate și cumpărate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Puya și Mandinga, în concert  la Maritimo
Pagina a fost generata in 0.7872 secunde