Festival du Bonheur revine la Constanța. Program la fel de încântător precum preparatele expuse

505
Festival du Bonheur revine la Constanța. Program la fel de încântător precum preparatele expuse - xfestivaldubonheur-1657714050.jpeg
Cel mai spectaculos festival culinar își deschide porțile joi, 14 iulie, într-o locație inedită: Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Fie că veniți cu prietenii sau cu familia, vă puteți delecta cu o gamă largă de preparate. Timp de patru zile, cele mai bune foodtruck-uri din România se adună pentru a oferi o paradă a savorilor.


Festivalul nu este doar unul gastronomic, constănțenii, dar și turiștii se pot bucura de o amenajare specială, cu zone de relaxare, spații dedicate activităților pentru copii și muzică de cea mai bună calitate.


Experiența culturală se va îmbina cu cea culinară. Și în acest sfârșit de săptămână, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni în cadrul Stagiunii estivale 2022.


Vineri, 15 iulie, de la ora 20:30, sunteți invitați la concertul „Marea și Muzica”.


Sâmbătă, 16 iulie și duminică, 17 iulie, de la ora 20:30, spectacolul „Reverie Estivală Muzicală” revine pe scena special amenajată în fața teatrului.


Programul este următorul: Joi, 14 iulie: între orele 16:00-23:00; Vineri, 15 iulie- duminică, 17 iulie: între orele 12:00-23:00. Intrarea este liberă!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde