Firma amendată pentru POLUAREA DUNĂRII

230
Firma amendată pentru POLUAREA DUNĂRII - poluaredunare55707400-1388755377.jpg

Articole recomandate

Vineri, în zona canalului de deversare al canalizării platformei Forsev din Drobeta Turnu Severin, reprezentanții firmei au săpat cu un excavator și au ridicat un dig în dreptul gurii de canalizare astfel încât produsele petroliere să nu se mai scurgă în Dunăre și să fie scoase cu găleți din gura de scurgere.

"Noi în continuare monitorizăm situația și acționăm cu Spilsorb, iar cei de la Forsev au făcut un minidig pentru a nu mai permite scurgerea produsului petrolier în Dunăre, urmând să acționeze acolo cu material absorbant și neutralizant", a declarat, vineri, directorul Apelor Române Mehedinți, Cristian Mură pentru realitatea.net

Potrivit specialiștilor, măsurile luate nu rezolvă problema în totalitate, singura soluție fiind doar vidanjarea canalizării platformei industriale.

Astfel, conducerea Forsev a contactat o firmă din Ploiești care urmează să sosească săptămâna viitoare cu o vidanjă specială pentru astfel de cazuri, în județul Mehedinți neexistând un astfel de utilaj. În ceea ce privește vinovăția producerii acestei poluări, directorul firmei Forsev nu și-o asumă, declarând că doar în urma unei verificări atente se va stabili cu exactitate care este poluatorul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde