Live Text FOTO / 8 Martie, marcată la Spitalul Judeţean! Reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanța, alături de sărbătorite

3811

Articole de la același autor

Acțiunea Organizației Femeilor Social-Democrate a județului Constanța cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii a continuat și vineri, când reprezentantele OFSD Constanța au ales să-și înceapă ziua de 8 martie dăruind un cadou simbolic și o floare unui număr de peste 200 de femei, doamne și domnișoare - medici, asistente medicale, infirmiere, precum și pacientelor aflate în secțiile maternitate și neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și a Spitalului privat „Armonia”. Menţionăm că acesta este al cincisprezecelea an consecutiv, când Organizația Femeilor Social Democrate a județului Constanța este alături de pacientele internate în spital, în perioada zilei de 8 Martie. Fie că sunt internate pentru că au dat naștere unor ființe gingașe, fie că așteaptă din clipă, în clipă venirea pe lume a unui copil, au primit astăzi vizita unor doamne cu suflet, dar și o floare ca semn al prețuirii și respectului.

„8 martie 2024, Ziua Internațională a Femeii ne prilejuiește ocazia de a fi împreună cu doamnele care îngrijesc 24 de ore din 24 populația județului Constanța. Azi ne adresăm celor două secții, unde viața vine pe pământ și sprijinită de profesionalismul dumnealor. Acestor doamne le-am oferit azi darurile primăverii, florile și simbolul mărțișorului, dăruite din tot sufletul. Cel mai mult mi-a plăcut azi când asistenta șefa de la Ginecologie mi-a spus că de 38 de ani face această muncă, de 38 de ani a participat la aducerea pe lume a copiilor județului Constanța. Tocmai de aceea, aveți parte de respectul și aprecierea noastră. Florile sunt încă o dată dovada respectului și a prețuirii pe care noi o avem față de dumneavoastră. La mulți ani, distinse doamne și să le spuneți mămicilor că atâta vreme cât copiii vin pe lume, speranța nu piere niciodată și în același timp forța şi puterea omenirii de a învinge toate greutățile, există”, a punctat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2736 secunde