FOTO / Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea și-a început vizita la Constanța

2164

Articole de la același autor

O delegație condusă de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, din care fac parte și reprezentanți ai Companiei Naționale de Investiții (CNI), se află luni la Constanța pentru a verifica stadiul lucrărilor la Cazino.


Ministrul Adrian Ioan Veștea a declarat pe șantier că, "lucrările la Cazino vor fi finalizate, probabil, în luna martie-aprilie a anului viitor. Iar pentru finalizarea lucrărilor mai este nevoie de 30 de milioane de lei".




"În cursul zilei de azi am vizitat două obiective ale căror lucrări sunt în curs de derulare - Sala Polivalentă și Cazinoul.


Lucrările Cazinoului se află într-un stadiu foarte bun, pe vechiul contract. Urmează ca o parte din lucrările care au reieșit în cadrul proiectului și constatările făcute în momentul implementării acestor lucrări urmează să fie realizate în urma unei proceduri de achiziție.


Vrem ca acest obiectiv să devină funcțional și să fie redat cât mai repede publicului.  Am înțeles că anul viitor,  în mai, cel târziu, vom avea un obiectiv finalizat și pus la dispoziția constănțenilor și turiștilor", a mai precizat Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7857 secunde