Găini ouătoare, pentru familii nevoiașe din Dobrogea

129
Găini ouătoare, pentru familii nevoiașe din Dobrogea - gainioutoare-1461748237.jpg

Articole de la același autor

600 de găini ouătoare și 600 kg de furaj vitaminizat au fost oferite din partea companiei DB Schenker Logisctics Romania, ca dar pentru sărbătorile pascale, unui număr de 12 familii nevoiașe din județul Constanța. 


Pentru al doilea an consecutiv, compania oferă sprijin familiilor din mediul rural, prin intermediul proiectului de responsabilitate socială "Găini ouătoare pentru familii nevoiașe", implementat de Asociația Civicum Voluntaris. 


Dacă anul trecut au primit sprijin două familii din satul Mereni, acum au fost selectate cinci familii din satul Țepeș Vodă, trei din Siliștea și patru din Tortoman, familii cu posibilități reduse și cu mulți copii care merg la școală și au nevoie de hrană sănătoasă. Fiecare familie a primit 50 de găini și 50 kg de furaj achiziționate la preț de producător, de la SC Avicola Lumina SA. 
Datorită acestui proiect, 35 de copii vor mânca de Paște ouă proaspete, de țară, din gospodăria proprie, iar părinții acestora vor valorifica ajutorul oferit, prin sporirea numărului de găini și comercializarea ouălor. 


Donația de găini și furaj a fost foarte bine primită de către membrii familiilor selectate, oamenii considerându-l un sprijin neașteptat, care le va îmbunătăți viața. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Social : Se ieftinesc gazele naturale!
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Social : Oficiile poștale, închise. Vezi când
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Social : Au scăzut prețurile de consum
Pagina a fost generata in 1.1491 secunde