GALERIE FOTO. Au început demersurile pentru refacerea instalaţiilor la blocul afectat de incendiu

938

Articole de la același autor

Autorităţile locale împreună cu furnizorii de utilităţi au început demersurile pentru refacerea reţelelor de utilităţi ale blocului afectat de incendiul de miercuri noapte, 15 decembrie

Echipele RAJA, Enel, Confort Urban, ale firmei de salubrizare, ale Poliției Locale acționează împreună pentru ca urmările incendiului devastator să fie diminuate cât mai repede. Cei de la regia de apă acționează pentru refacerea instalației de apă. Sunt susținuți în acest demers de echipele ENEL care ii ajută să pornească hidrofoarele și pompele de apă, astfel încât cele 2 scări ale blocului, cele afectate mai puțin de incendiu, sa poată beneficia de apă potabilă.

În cursul zilei de sâmbătă, 18 decembrie, echipele Confort Urban au început să ridice epavele mașinilor distruse de flăcări. În urma lor, intervin echipele de curățenie.

În continuare, cele trei scări ale blocului T3 sunt păzite atât de polițiștii locali, cât și de cei de la Poliția Municipiului. Nu se intră în imobil decât cu aprobarea acestora.

“În continuare, ii asigurăm pe locatarii afectați de incendiu de tot sprijinul municipalității. Dacă nu și-au rezolvat situația locativă, îi putem ajuta”, a transmis viceprimarul Ionuţ Rusu.

Luni, 20 decembrie, la solicitarea asociației de proprietari, firme avizate ANRE vor veni pentru evaluarea situației și pregătirea planului de intervenție pentru ca imobilul sa poate fi, din nou, racordat la gaze și energie electrică.

“Tot luni, președintele asociației de proprietari va deschide un cont bancar pentru donații. Campanie de donații va fi susținută de Primăria Constanța. Orice ajutor este binevenit. Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul pentru a putea depăși această situație dramatică. Împreună, autorități, mass-media, ONG-uri putem face un mare bine pentru acești oameni”, au spus reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.451 secunde