GALERIE FOTO. CONSTANȚA DE POVESTE / CUM VA ARĂTA ORAȘUL DE SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

23908
5

Articole recomandate

Constanța a îmbrăcat straie de sărbătoare, mult mai colorate și luminate ca în anii precedenți. 


Dacă până acum luminițele specifice sărbătorilor de iarnă sclipeau doar pe principalele bulevarde, iată că în acest an mult mai multe străzi se bucură de bogăția de lumină și culoare. 


Iluminatul de sărbători va fi făcut treptat, începând cu data de 1 Decembrie. Așadar, de Moș Nicolae tot orașul va fi de poveste!


Comentează știrea

Cetatean
28 noiembrie 2016
Acum au gasit banii pentru asta!

Se vede ca este an electoral....au gasit fonduri la buget pentru asta, fondurile alea pe care anii trecutii nu reuseau sa le gaseasca. Ce anume s-a schimbat anul asta, in afara de faptul ca-i Campanie Electorala????

Ionescu
29 noiembrie 2016
lumini de sarbatori

In fiecare an sper sa vad si intersectia I.C.Bratianu cu Dezrobirii(sensul giratoriu Cora Bratianu) impodobita cu luminite de sarbatori.Nu inteleg de ce este ocolita si ignorata fiind o intersectie importanta pentru orasul Constanta .Sunt convinsa ca si in acest an va fii la fel,nu conteaza cine este primar al orasului, intersectia va ramaine gri,trista si golasa!

Eu
29 noiembrie 2016
Bd. Bratianu

Pe bulevardul Bratianu nu este nici o luminita. Asta nu face parte din marile bulevarde ale minunatului municipiu?

Cosmin
29 noiembrie 2016
Haha

Pentru ca este in periferie !:))

Cristina
30 noiembrie 2016
Craciun

Am iesit in seara asta cu fetita prin oras,tocmai pt a cauta luminite. Fata de anul trecut arata super. O singura nelamurire am....era cazul sa puna atatea pe b-ul Soveja iar pe b-ul I.C.Bratianu sa nu fie nimic? Si in zona aia stau copii. Poate nu au posibilitatea sa ajunga seara prin oras,fix ca sa vada asa ceva. Si acolo sunt oameni care asteapta aceleasi sarbatori ca si cei din centru. In cartierul Henri Coanda sunt la strada cateva ornamente.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9806 secunde