GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, la lumina zilei. Familii din blocul care a ars, rămase fără adăpost

6494
4

Articole de la același autorBlocul care a luat foc joi dimineaţă, 16 decembrie, este distrus aproape în totalitate. Potrivit pompierilor, este afectată întreaga clădire, în plus, sunt afectate reţelele de utilităţi.

La lumina zilei, familiile care au fost evacuate în miez de noapte şi care au plecat cu copiii în braţe, desculţi, au venit să vadă dimensiunea dezastrului. Întreaga faţadă a blocului este înnegrită de fum, până la etajul al cincilea. Ferestrele sunt sparte, de la exploziile din subteran, iar, în parcare zac zeci de maşini complet arse.La faţa locului sunt, la această oră, atât reprezentanţi ai pompierilor, cât şi ai anchetatorilor şi ai furnizorilor de utilităţi. Participă şi inspectori de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, care evaluează dacă mai este sigur blocul şi dacă apartamentele mai pot fi locuite.Potrivit reprezentanţilor ISU, 35 de apartamente au fost afectate de flacără. În cursul nopţii, familiile evacuate au fost cazate la spitalul modular de pe stadionul Portul.Între timp, Primăria Constanţa a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile în caz de nevoie.

Comentează știrea

Andrei Nicolae
16 decembrie 2021
Atenție la copii

Dacă nu ar mai arunca petarde în parcare sub mașini, ar fi fost perfect. Dar a venit iarna, situația se poate repeta oricând.

Socrate Toma
16 decembrie 2021
Aiureli politice necesare

Va urma o măsură teribilă care o să-i înfurie rău de tot pe rău făcători , respectiv se va interzice placarea fațadelor blocurilor și , în general a clădirilor de locuit , ca materiale care pot deveni combustibile cu propagare de incendii.

Marius
16 decembrie 2021
Primaria inchide ochii

Copiii aia nu stiau ce fac, dar uite ca au facut. Asta da tragedie de sarbatori...! Dovedeste insa problema constructiilor pe banda rulanta in Constanta si in Mamaia, fara sa se respecte normele de securitate!!

Incendiu
17 decembrie 2021
Acelasi Rezultat

Si daca s-ar fi intimplat sa ia foc masina respectiva din alte cauze decit interventie umana, rezultatul era acelasi ! Adica, asa trebuie sa se intimple cind se aprinde o masina intr-o parcare rezidentiala ? Eu cred ca nu, dar poate aici o fi fost si efectul de spaga sau coruptie generalizata favoritata de tipologia noului model de biped capitalist ahiat dupa avutie cu orice pret. Sa vedem totusi si finalul cu legea in rolul pricipal sau poate principiul cu istoria si repetarea va fi din nou de actualitate.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.87 secunde