Galerie foto / Noi locuri de parcare pentru constănțeni

564

Articole de la același autor

La acest moment, noi locuri de parcare sunt amenajate de către municipalitate, prin SC Confort Urban SRL, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje.

Astfel, în cartierul CET, Primăria Municipiului Constanța desfășoară un proiect complex de reconfigurare urbană prin lucrări de asfaltare și de extindere a carosabilului, reabilitare a zonei pietonale și amenajare de noi parcări. Riveranii au la dispoziție parcările care au fost construite pe aleea Egretei, în dreptul blocurilor C1, C4 și C5. Spațiul destinat staționării autovehiculelor a fost marcat și numerotat corespunzător.

De asemenea, au fost demarate lucrările de amenajare a noilor parcări situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice "Sf. Pius din Pietrelcina" - Padre Pio - Constanța și în zona Trocadero.

Parcările sunt construite în locul garajelor care au fost demolate, fiind extinsă suprafața deja existentă. În prezent, se amenajează infrastructura terenului prin montare de borduri și pietruire, în etapa premergătoare asfaltării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5461 secunde