GALERIE FOTO. Pavilionul Expoziţional, cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa. 34 de cabinet deschise

395
Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța, cel de la Pavilionul Expoziţional, şi-a mărit capacitatea de imunizare. De astăzi, la Pavilionul Expozițional din Constanța au devenit funcționale 20 de noi fluxuri de vaccinare, care se adaugă celor 14 linii existente.
Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional a fost amenajat de municipalitate care a pus la dispoziție resursele umane necesare, precum și întreaga logistică necesară activității de imunizare.
Capacitatea de vaccinare a centrului este astfel suplimentată, ajungând la 34 de linii de vaccinare, care sunt operaționale în funcție de programări și de numărul de vaccinuri disponibile.
Mai mult, echipa mobilă va acționa în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate, persoanelor netransportabile și a celor care domiciliază la aceeasi adresă. Vor fi vaccinate aproximativ 2.000 de persoane.
Până în prezent, la nivelul centrelor de vaccinare din judetul Constanța au fost vaccinate 72.951 de persoane. La nivelul municipiului Constanța, au fost vaccinate peste 30.000 de persoane.
Medicii, asistenții medicali și registratorii medicali care doresc sa se implice în campania de vaccinare sunt rugați sa depună documentele necesare la sediul DGAS din str Unirii nr. 104 sau pe adresa de mail resurseumane@dgas-ct.ro
Centrul de vaccinare este deschis zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, inclusiv sâmbăta și duminica. Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241/484.724. Linia telefonică este disponibilă zilnic, între orele 09:00-17:00.
Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021/414.44.25.
Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în condiții optime. Centrul este deservit de parcare. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.738 secunde