Galerie foto. Poliția Locală Constanța, în acțiune. Amenzi pe bandă rulantă

193

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică. 


Astfel, în data de 24.08.2018, in jurul orelor 20.50 au sancționat contravențional un bărbat în vârsta de 41 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unei petreceri cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.


La eveniment participau aproximativ 40 de persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada Theodor Speranția din cartierul constănțean KM 4-5. 


In acest caz i s-a aplicat organizatorului petrecerii o amendă contravențională de 200 lei, iar domeniul public a fost eliberat și zona igienizată de către persoanele participante.


Tot, în aceeasi zi, într-o altă locatie situată pe strada Ion Tautu din municipiul Constanța, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au mai aplicat o sancțiune contravențională de 200 lei unui bărbat în vârstă de 37 de ani pentru sâvârșirea unei fapte antisociale similare.


La fel ca și în cazul precedent zona a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.


Facem mențiunea că, principalul obiectiv de control al activităților derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice vizează respectarea normelor privind buna vecinătate prin desfășurarea petrecerilor în limitele admise de lege ( muzica să fie la un nivel admis și de intensitate decentă), dar și siguran


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde