Galerie foto. Se construiește o aripă nouă la City Park. Cum va arăta mall-ul din centrul Constanței

1256
1

Articole de la același autor

Lucrările la noua aripă a City Park Mall sunt deja destul de avansate. Aceasta va fi construită în perimetrul unde, până de curând,

s-a aflat parcarea exterioară.

"Fondul sud-african de investiții NEPI (New Europe Property Investments) a demarat lucrările la extensia mall-ului. Planul de extensie se va desfășura în două etape, în luna iunie fiind programată deschiderea skylevel-ului cu multiplexul Cinema City și restaurante. Noua aripă este deja în lucru. Termenul stabilit pentru deschiderea acesteia este luna decembrie a acestui an", explică reprezentanții City Park Mall. Constructorii folosesc cele mai eficiente tehnici de construcție, astfel încât proiectul va fi dezvoltat fără a depăși limita actuală a proprietății.

Noua aripă va cuprinde un cinematograf cu 10 săli, echipat cu tehnologia 4Dx, o sală de sport, restaurante à la carte și de tip fast-food, dar și branduri celebre de fashion. Noul cinema va dispune de zece săli digitale performante, dintre care o sală echipată cu tehnologia 4Dx. Această tehnologie permite acti-varea tuturor celor cinci simțuri cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile și a efectelor special sincronizate cu acțiunea de pe ecran. În timpul vizionării unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simți din plin vântul, ceața, fulgerele, baloanele de săpun, ploaia și mirosurile.

Din decembrie, cu ocazia finalizării celei de-a doua etape de dezvoltare, vor fi deschise noi magazine de branduri internaționale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenți și în celelalte mall-uri din țară. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena într-o nouă sală de fitness World Class. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9358 secunde