Galerie FOTO / Ziua Femeii sărbătorită la Cumpăna: „Să nu aveți limite, să luptați pentru autodepășire!”

2986

Articole de la același autor

Intrată în tradiție, Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită și în acest an de doamnele și domnișoarele comunei Cumpăna. Chiar în aceste momente, la un restaurant din Constanța, aproximativ 300 de doamne și domnișoare, locuitoare sau prietene ale comunei Cumpăna, petrec în cadrul evenimentului care are o tradiție de 18 ani.


Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna sunt organizatorii serii festive. Primarul Mariana Gâju se află alături de invitate la petrecerea dedicată Zilei Femeii.




„Nouă, femeilor, ne vine puterea de la soții noștri, de la prieteni și copiii noștri. Femeia trebuie să fie respectată de familie, de vecini, de rude, de oamenii comunei Cumpăna. Vă spun, încă o dată, La mulți ani, cu sănătate! Visurile voastre să urce dincolo de infinit. Să nu aveți limite, să luptați pentru autodepășire!”, a transmis invitatelor, doamna primar Mariana Gâju, în deschiderea evenimentului.






Petrecerea este întreținută de Polifonic Band, iar surprizele oferite de către organizatori și meniul festiv sunt elementele acestei petreceri dedicată în totalitate reprezentantelor sexului frumos.






Cu această ocazie, primarul Marian Gâju, a premiat doamnele care excelează în domenii precum educație, cultură, sănătate, antreprenoriat, administrație, social, estetică și nu numai, și care s-au implicat în activitățile derulate de autoritatea locală în ultima perioadă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7728 secunde