General SRI numit în mai multe Consilii de Administrație. Uite ce avere uriașă are

468
General SRI numit în mai multe Consilii de Administrație. Uite ce avere uriașă are - general-taiat-1685876942.jpg

Articole de la același autor

Cristian Georgică Celea, 67 ani, a fost numit recent de premierul Nicolae Ciucă în Consiliul de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și face parte și din CA la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București.


Fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) din perioada Adrian Năstase (2003-2005), Cristian Georgică Celea, pensionar SRI, a bifat a doua funcție publică în 2023, potrivit Libertatea.ro


În ianuarie, Celea a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în Consiliul de Administrație al CNAS. Apoi, în luna februarie, calitatea de membru al Consiliului de Administrație la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din Capitală a apărut în declarația sa de avere.


Fost șef de spital SRI, Cristian Georgică Celea, 67 ani, este general de brigadă cu o stea și a fost trecut în rezervă de Traian Băsescu, prin decretul 317 din 16 martie 2006.


În aprilie, declarația de avere a generalului, consilier onorific al ministrului Alexandru Rafila, cuprindea 23 de terenuri, două case, 3 apartamente, 4 mașini, 3 șalupe. El încasează o pensie militară care ajunge la 45.000 de euro pe an. Celea și-a justificat averea: “18 terenuri și 4 imobile au fost moștenite de la defuncții mei părinți”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7126 secunde