Final de eră: Real Madrid își ia la revedere de la Karim Benzema

165
Final de eră: Real Madrid își ia la revedere de la Karim Benzema - karim-1685877800.jpg
“Real Madrid Football Club și căpitanul nostru Karim Benzema au convenit să-și încheie timpul strălucit și de neuitat ca jucător la clubul nostrum”, anunță site-ul clubului din Madrid.


“Real Madrid ar dori să ne arate recunoştinţa şi afecţiunea unui jucător care este deja una dintre cele mai mari legende ale noastre.


Karim Benzema sa alăturat clubului nostru în 2009, la doar 21 de ani, și a fost un jucător fundamental în această epocă de aur a istoriei noastre. În cele paisprezece sezoane în care ne-a reprezentat insigna și tricoul, a câștigat 25 de titluri, un număr record pentru orice jucător de la Real Madrid: 5 Cupe Europene, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe Europene, 4 Ligi, 3 Cupe ale Regelui. și 4 Supercupe ale Spaniei.


Karim Benzema este actualul Balon de Aur UEFA și Jucătorul Anului UEFA, precum și a fost inclus în FIFA FIFPRO XI și a câștigat Trofeul Pichichi 2022. Premii primite după unul dintre cele mai extraordinare sezoane din istoria noastră, în special în Liga Campionilor, în care căpitanul nostru a jucat câteva meciuri memorabile care au contribuit la câștigarea celei de-a 14-a cupe europene a lui Real Madrid la Paris, fiind golgheterul competiției cu 15 goluri.


Karim Benzema este al cincilea jucător care ne-a îmbrăcat tricoul de cele mai multe ori, cu 647 de apariții, și este al doilea golgheter din toate timpurile lui Real Madrid, cu 353 de goluri. El este, de asemenea, al doilea golgheter din toate timpurile al lui Real Madrid, atât în LaLiga, cât și în cupele europene. De asemenea, este al patrulea golgheter din istoria Ligii Campionilor și al patrulea golgheter din istoria Ligii.


Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a fost un exemplu strălucitor de conduită și profesionalism, iar el a reprezentat valorile clubului nostru. Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul.


Madridilenii şi toţi fanii din întreaga lume s-au bucurat deopotrivă de fotbalul său magic și unic, ceea ce l-a făcut unul dintre marii idoli ale clubului nostru și una dintre marile legende ale fotbalului mondial.


Real Madrid este și va fi întotdeauna casa lui și îi dorim lui și familiei sale toate cele bune în această nouă etapă a vieții sale”, au transmis reprezentanții clubului madrilen.


Marțea viitoare, 6 iunie, la ora 12:00, va avea loc la Real Madrid Sport City un act instituțional de omagiu și adio lui Karim Benzema, la care va fi prezent președintele clubului, Florentino Pérez.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4338 secunde