Solskjaer a răbufnit: "Nu ascult ce zice Florentino Perez. Paul Pogba nu pleacă nicăieri!"

673
Solskjaer a răbufnit:

Articole recomandate

Ole-Gunnar Solskjaer (46 de ani), antrenorul celor de la Manchester United, a vorbit despre posibilitatea unui transfer al lui Paul Pogba (26 de ani) la Real Madrid, vehiculat puternic în continuare, deși următoarea perioadă de transferuri are loc în ianuarie, scrie digi24.ro

Antrenorul norvegian a abordat zvonul la conferința de presă ulterioară meciului cu West Ham United, pierdut de echipa sa cu 2-0. Fostul atacant a părut ușor iritat de subiect și a oferit un răspuns clar în privința viitorului mijlocașului său.

"Nu ascult ce zice președintele lui Real Madrid. Nu îmi fac griji nici acum, nici în viitor despre faptul că Paul va rămâne aici. Dacă o vom lua de la capăt în ianuarie, n-o să mă îngrijorez nici atunci. Dacă va trebui să trăim cu speculațiile, atunci vom fi nevoiți să le gestionăm la fel ca în vară.

Paul nu pleacă nicăieri, muncește din greu și este dedicat pe deplin la Manchester United. Este unul dintre marile caractere, asta caut la un jucător. Avem nevoie de o personalitate uriașă care să joace la acest club", a răspuns Solskjaer.

Paul Pogba a ratat un transfer la Real Madrid în această vară

Paul Pogba a fost subiectul unui posibil transfer la Real Madrid, în această vară. Mijlocașul lui Manchester United declarase în mai multe rânduri că dorește să plece, dar "diavolii-roșii" nu i-au dat drumul.

Conform celor de la Fox Sports, un cuvânt în această mutare l-au avut și cei de la Adidas. Compania ar fi pierdut mulți bani dacă Pogba ar fi părăsit-o pe United, iar aceștia au avut un rol de "mediator" între francez și clubul din Manchester.

"Au fost împăciuitorii dintre jucător, agentul acestuia și clubul. Adidas a jucat un rol crucial în convingerea celor două părți să ajungă la o cale de mijloc pentru încă un sezon", spune site-ul american.

Dacă Pogba ar fi plecat la Real Madrid, potrivit publicației, acesta nu ar fi fost decât unul dintre mulții jucători sponsorizați de Adidas la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7204 secunde