Bale pleacă de la Real! Zidane a confirmat despărțirea, după ce fotbalistul l-a sfidat la ultimul meci!

815
Bale pleacă de la Real! Zidane a confirmat despărțirea, după ce fotbalistul l-a sfidat la ultimul meci! - b975bd470827c3415dc7995d934004c4-1563875220.jpg

Articole recomandate

Zidane și Bale sunt în conflict, iar antrenorul nu îl mai vrea la echipă. Galezul a refuzat să joace în ultimul meci.

Zinedine Zidane a revenit, luni, asupra transferului asteptat al lui Gareth Bale, respingând acuzațiile de "lipsă de respect" aduse de agentul atacantului galez, precizând că acesta din urmă nu a dorit să joace pentru Real Madrid în meciul amical cu Bayern Munchen de sâmbătă.

"În primul rând, nu a fost vorba de nicio lipsă de respect din partea mea", a declarat antrenorul Realului.

"În al doilea rând, Gareth nu s-a schimbat. El nu a vrut pentru ca clubul negocia transferul său", a adăugat tehnicianul francez în legătură cu atacantul în vârstă de 30 de ani, care nu a participat la înfrângerea contra lui Bayern (1-3) de la Houston.


Fostul jucător al lui Tottenham, sosit în Spania în 2013, contra sumei de 100 milioane euro, nu mai intră în planurile lui Zidane.

Zidane a rămas însă evaziv în privința echipei la care ar putea ajunge Bale. "Sincer, nu stiu absolut nimic", a precizat antrenorul, întrebat în legătură cu un ipotetic schimb cu PSG care ar permite Realului să-l aducă pe Neymar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4304 secunde