HALA MADRID! Real o învinge cu 1-0 pe Liverpool şi devine campioană a Europei pentru a 14-a oară în istorie

197
HALA MADRID! Real o învinge cu 1-0 pe Liverpool şi devine campioană a Europei pentru a 14-a oară în istorie - reallll-1653809338.jpg
Real Madrid şi Liverpool s-au întâlnit aseară în ceea ce a fost un nou episod al finalelor UEFA Champions League. Pe un "Stade de France" plin până la refuz cele două formaţii aveau să facă un spectacol total. Partida, care a început cu aproximativ jumătate de oră întârziere din cauza unor incidente produse de fanii celor două echipe, a fost una electrizantă. În minutul 45 fanii lui Real au explodat atunci când Karim Benzema a introdus balonul în poarta apărată de Alisson, însă centralul Turpin a anulat reuşita pe motiv de ofsaid.

Realul a continuat să atace şi în partea a doua, în minutul 59, a deschis scorul după o reuşită senzaţională a lui Vinicius.

Formaţia antrenată de Jurgen Klopp s-a trezit şi a început un asalt nebunesc către poarta lui Courtois. Portarul belgian a avut câteva parade demne de filmele SF şi a pus lacăt porţii. Cu toate că Liverpool a continuat să atace, englezii nu au reuşit să egaleze astfel că s-a terminat 1-0 pentru madrileni. Real Madrid se încoronează aşadar campioană a Europei pentru a 14-a oară în istorie. În urma acestei superbe performanţe, atacantul francez Karim Benzema este favorit clar la câştigarea Balonului de Aur.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7176 secunde