Invitație la sondajul privind investițiile din zona costieră a Constanței

358
1
Invitație la sondajul privind investițiile din zona costieră a Constanței - invitatielasondajul-1653810071.jpg

Articole de la același autor

Sociologul Simona Niculae a lansat un sondaj de opinie cu privire la intenția Primăriei de a construi o stradă pe taluzul municipiului Constanța, care să facă legătura între plaja Modern și zona străzii Bucovinei. Investiția face obiectul unui proiect de hotărâre de consiliu local, ce urmează a fi supus votului în ședința din 30 mai 2022.

În raportul de aprobare a proiectului, semnat de primarul Vergil Chițac, se menționează că „intenția de venire în întâmpinare a nevoilor cotidiene ale cetățenilor, respectiv de dezvoltare și modernizare a arterelor de circulație și implicit de asigurare a unor condiții de fluidizare a traficului impune găsirea unor soluții eficiente și rapide în acest sens”.

Sociologul atrage atenția asupra faptului că primăria nu oferă date sau studii care să susțină necesitatea acestui proiect urban și nu se fundamentează pe o consultare publică legată de acest proiect de acces auto de-a lungul plajei Modern.

Drept urmare, sociologul Simona Niculae i-a invitat pe constănțeni să participe la sondaj, răspunzând întrebărilor unui scurt chestionar cu privire la:

- intenția Primăriei Constanța de a edifica un drum care va institui circulația auto de-a lungul plajei „Modern”;

- proiectele imobiliare de pe taluzul Constanței;

- proiectul șoselei de coastă și alternativa la aceasta.

Rezultatele sondajului vor fi transmise Primăriei Constanța înainte de ședința Consiliului Local din 30 mai 2022 și vor fi făcute publice pe pagina de facebook a Grupului de Inițiativă Civică Peninsula și în presa locală.

Pentru a participa la sondaj accesați link-ul https://www.facebook.com/groups/395012741260914

Comentează știrea

Constantin
29 mai 2022
Erorile neamului vanzator

Dacă se folosesc erbicide in loc de materiale de construcții și pavare, dispariția zonelor verzi va costa mai puțin și oricum ne vom întoarce în epoca de piatra !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5304 secunde