Încă o stradă construită de la zero, în cartierul Compozitorilor

250
O nouă stradă din cartierul Compozitorilor este amenajată, în această perioadă, fiind construită de la zero. Este vorba despre strada Ionel Perlea, care, în prezent, este doar o uliță plină de pământ.

Programul de investiții în amenajarea carosabilului pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor cuprinde tot mai multe străzi. După ce săptămâna trecută a fost turnat asfalt pe strada Haricleea Darclée, echipele SC Confort Urbal SRL intervin pe strada Ionel Perlea. Terenul este săpat, în etapa premergătoare asfaltării. Totodată, echipele administratorului drumului public continuă să acționeze cu utilaje pentru turnarea mai multor straturi de piatră pe străzile Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin și aleea Madrigalului, iar în scurt timp vor începe lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere pe strada Nicolae Kirculescu.

"Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", fac un apel reprezentanții Primăriei Constanța.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2777 secunde