Mesaj de la Primăria Constanța: "Nu aruncați gunoaiele la întâmplare"

302
Mesaj de la Primăria Constanța:
Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și Serviciul Gestionare Spații Verzi, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, acționează continuu pentru menținerea unui climat de curățenie în oraș.

Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi cosesc iarba în cartierul Tomis Nord, în Parcul Tăbăcărie (între țara Piticilor și hotel Zodiac) și în zona Tribunalului. De asemenea, în aceleași zone au fost tunși și îngrijiți gardul viu și arbuștii. Toate resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni sunt măturate, ridicate și transportate. De asemenea, continuă acțiunile cotidiene de măturare a aleilor, adunare a deșeurilor și golire a coșurilor de gunoi din parcuri, promenade, scuaruri.

Totodată, se mătură străzile din oraș, iar utilajele specializate au spălat, ieri, trotuarele și zonele pietonale de pe bulevardul 1 Mai, strada 1 Mai vechi, bulevardul Aurel Vlaicu, șoseaua Mangaliei și aleile de acces în parcul de la Gară și în piațeta Far. La rândul lor, platformele supraterane de deșeuri din oraș sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate.

În acest context, reprezentanții administrației publice locale din Constanța trag un semnal de alarmă și transmit celor care aruncă gunoiul pe unde apucă să revină la obiceiuri mai bune și să ducă mizeriile în locuri special amenajate. Mai mult, ei încurajează constănțenii și le transmit celor ce sunt martori la astfel de fapte să anunțe Poliția Locală.

"Pentru a menține Constanța curată, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare sau lângă platformele special amenajate să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 (dispecerat) sau 0799.606.142 (WhatsApp).

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța", au transmis cei de la Primăria Constanța. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4539 secunde