Dezinsecție și deratizare în cartierul Tomis Nord și în campusul "Henri Coandă"

209
Dezinsecție și deratizare în cartierul Tomis Nord și în campusul

Articole de la același autor

Autoritățile locale continuă acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în gospodăriile persoanelor înscrise în proiectul "Măsuri integrate pentru o viață mai bună".

Mai exact, conform proiectului care se implementează în această perioadă la Constanța cu fonduri europene, gospodăriile celor aproximativ 600 de persoane din comunitatea marginalizată care s-au înscris în proiect trebuie să beneficieze de servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Locuințele se află în arealul delimitat de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Zmeurei și Badea Cârțan.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European și este derulat de Primăria municipiului Constanța, în parteneriat cu Liceul Teoretic "Decebal".

"Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată în care există populație aparținând minorității rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenție ce înglobează și campusul social «Henri Coandă».

În cadrul proiectului, sunt utilizate măsuri integrate de îmbunătățire a nivelului de educație în rândul preșcolarilor și elevilor romi și neromi, de stimulare a capacității de inserție profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a celor care intenționează să demareze o activitate pe cont propriu, precum și de creștere a accesului la servicii sociale și de asistență medicală de înaltă calitate", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Proiectul are valoarea totală de aproximativ 12 milioane de lei, din care peste 10 milioane sunt fonduri nerambursabile. Proiectul se derulează pe o perioadă de 36 de luni, în intervalul 16 februarie 2018 - 15 februarie 2021. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6168 secunde