GER LA CONSTANȚA. Patru oameni ai străzii, adăpostiți de Primăria Constanța

117
GER LA CONSTANȚA. Patru oameni ai străzii, adăpostiți de Primăria Constanța - ninsoareiarnager1-1453283824.jpg

Articole de la același autor

Prognoza meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunță temperaturi scăzute în continuare.

În prezent, la Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află patru persoane defavorizate care primesc ceai cald și mâncare. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, Poliția Locală Constanța patrulează în tot orașul pentru a identifica persoanele fără adăpost și a le transporta la Spitalul Județean Constanța, urmând a fi transferate ulterior la Centrul din strada Soveja.

"Rugăm constănțenii să anunțe la numărul de apel pentru situații de urgență 112 și la Dispeceratul Primăriei, la numărul de telefon 0241/55.00.55 eventualele persoane aflate în dificultate din cauza vremii defavorabile. Se recomandă persoanelor în etate, a celor cu probleme cardiace sau respiratorii, precum și copiilor să nu iasă din casă, iar dacă este necesar să se îmbrace corespunzător", spun reprezentații Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5118 secunde