Ger și ninsori, săptămâna aceasta, la Constanța

2587
Ger și ninsori, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1480254386.jpg

Articole de la același autor

Dacă până acum ne-am bucurat de temperaturi plăcute la malul mării, se pare că, de săptămâna aceasta, se instalează gerul și este posibil să vină și primele ninsori. Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, o informare de vreme urâtă, răcire accentuată, ninsori și viscol, în întreaga țară.

Potrivit meteorologilor, până marți noapte, vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, mai ales la munte, 15 - 20 de litri pe metru pătrat. În noaptea de luni spre marți și pe parcursul zilei de marți, vremea se va răci în toată țara, va ninge și în regiunile sudice, unde, pe arii restrânse, este posibil să se depună strat de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăși 50 - 60 de km pe oră. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă și vor fi rafale de peste 60 - 70 de km pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord. Maxima termică va atinge doar 7 grade. Peste noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 1 grad. Mâine, temperaturile scad drastic, până pe la 2 grade pe timpul zilei și -3 grade noaptea. Miercuri, va fi soare cu dinți, cu valori termice cuprinse între -4 și 2 grade, iar de joi se mai încălzește puțin, până pe la 0 grade noaptea și patru grade ziua. De vineri vor fi chiar și 6 grade în termometre și cerul va fi mai mult senin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6037 secunde