Germanii caută bucătari, ospătari și barmani români

212
2
Germanii caută bucătari, ospătari și barmani români - germaniicauta-1438714727.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să lucreze temporar în străinătate și au experiență în domeniul hotelier și gastronomic au șansa de a prinde un job în Germania. 


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin inter-mediul rețelei Eures, de 50 de posturi pentru lucrătorii calificați în hoteluri și restaurante. Selecția va fi organizată în luna octom-brie, la București. 


Angajatorii germani reprezentați de Serviciile de Plasare Internațională din cadrul Cen-tralei de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă 15 posturi de bucătar, bucătar șef, bucătar specialist, 15 posturi de ospătar, 15 posturi de barman și 15 posturi de personal în industria gastronomiei de sistem. 


Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sis-tem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar, bucătar șef, bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată și experiență în do-meniu, precum și cunoștințe de limba germană, cel puțin nivel A2. 


Angajarea se face pe o perioadă de cel puțin șase luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de pre-lungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 - 2.200 euro brut, pe lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1.700 - 2.400 euro brut, pe lună, pentru posturile de bucătar, bucătar șef, bucătar specialist și de 1.450 euro brut, pe lună, pentru personalul din industria gastronomiei de sistem.


Comentează știrea

Mihai
10 august 2015
loc de munca de acasa

Oportunitate cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected] [email protected]

mihaela
31 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.485 secunde