Ce meserii pot învăța gratuit șomerii constănțeni

259
1
Ce meserii pot învăța gratuit șomerii constănțeni - cemeseriipotinvata-1437669607.jpg

Articole de la același autor

12 meserii cu cerere pe piața muncii, în prezent, au la dispoziție șomerii care vor să învețe o meserie în vederea angajării. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza, în luna august, 163 de programe de formare profesională pentru 3.181 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite. 


Meseriile cele mai solicitate sunt lucrător în comerț, agent de securitate, ospătar, vânzător în unități de alimentație, inspector resurse umane, contabil, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, bucătar, operator calculator electronic și rețele și operator introducere, validare și prelucrare date. De asemenea, se organizează curs de comunicare în limba engleză.


Comentează știrea

Liviu
24 iulie 2015
oferta munca

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Social : Câți șomeri mai are Constanța
Pagina a fost generata in 0.6475 secunde