Primăria Cumpăna, partener într-un proiect de instruire a șomerilor

102
Primăria Cumpăna, partener într-un proiect de instruire a șomerilor - primariacumpanapartener-1436292018.jpg

Articole de la același autor

Administrația, publică locală a comunei Cumpăna se implică activ și susține inițiativa Universității "Ovidius" din Constanța de a instrui persoane din localitate - șomeri, persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă sau absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Astfel, începând de ieri, 20 de persoane participă la un curs de abilități în activități turistice (recepționer), în cadrul Proiectului "Model meșteșugit de formare și ocupare în regiunea Sud Est POSDRU/137/52/G/135411", ce se desfășoară la Centrul multifuncțional de asistență socio-medicală din Cumpăna.

Formatorii din cadrul proiectului își propun să determine crearea unui model antreprenorial integrat și sustenabil, generator de dezvoltare rurală non-agricolă în domeniile turistic și meșteșugăresc.

Proiectul, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Scopul principal al acestui proiect constă în creșterea șanselor de acces și integrarea pe piața muncii a unui număr cât mai mare de persoane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce acțiune a avut loc la Cumpăna
Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Social : Câți șomeri are Constanța
Pagina a fost generata in 0.5664 secunde