Indemnizația de șomaj, plătită direct pe card

235
1
Indemnizația de șomaj,  plătită direct pe card - indemnizatiesomaj-1433686646.jpg

Articole de la același autor

Începând din luna iulie, șomerii constănțeni vor primi pe card indemnizația de șomaj. Acest lucru este posibil în urma implementării de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a unui proiect strategic a cărui finalitate este un sistem modern de plată a indemnizației de șomaj.

Șomerii indemnizați își vor putea ridica banii de la orice bancomat cu ajutorul unui card, iar munca lucrătorilor Agenției de Ocupare a Forței de Muncă va fi astfel eficientizată. Intitulat "Acțiunea: Prepaid! - Soluție de reformare și modernizare a Serviciului Public de Ocupare", proiectul susține introducerea de activități complementare celor pe care le desfășoară Serviciul Public de Ocupare. Este vorba despre modernizarea SPO, mutarea centrului de greutate a serviciilor cât mai aproape de domiciliul clienților, acțiunea în rețele de actori sociali relevanți pentru stimularea ocupării, asistarea metodică atât a personalului SPO, cât și a clienților în schimbarea atitudinii și nivelului de deprinderi necesare acțiunii pe piața muncii.

"Pentru îmbunătățirea calității serviciilor SPO, prin proiect se va realiza și implementa un instrument financiar pentru plata indemnizației de șomaj - cardul Prepaid, furnizând astfel un nou serviciu self-service pentru AJOFM și implicând un grup țintă de 80 de persoane", a explicat managerul de proiect, Adrian Dragomir. 

Comentează știrea

camelia
8 iunie 2015
oportunitate unica

Cautam urgent colaboratori! in vederea dezvoltari unui proiect pe piata nationala si mondiala.Se ofera instruire gratuita.Castiguri din comision garantate prin contract legal.Se lucreaza minim 2-3 ore pe zi online.Se cere serioazitate! Pentru detalii trimite text "DETALII"la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Social : Câți șomeri are Constanța
Pagina a fost generata in 0.7015 secunde