Primarul din Ovidiu, George Scupra, îl face cetățean de onoare pe Gheorghe Hagi

239
1
Primarul din Ovidiu, George Scupra, îl face cetățean de onoare pe Gheorghe Hagi - primaruldinovidiugeorgescupra13-1436291922.jpg

Articole de la același autor

La inițiativa primarului George Scu-pra, fostul mare fotbalist constănțean Gheorghe Hagi va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Ovidiu.

Festivitatea va avea loc, mâine, începând cu ora 11.45, în sala de consiliu a Primăriei Ovidiu. Acest titlu este conferit la inițiativa primarului George Scupra, în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă și pentru contribuția deosebită adusă mediului economic și sportiv al comunității orașului Ovidiu, acolo unde funcționează Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Cunoscut ca un primar care are și o viziune sportivă, pe lângă investițiile de interes general care vizează localitatea Ovidiu, George Scupra a avut mereu pe agenda de lucru și investițiile în activitatea sportivă a tinerilor din oraș, mai exact a celor care au adus performanțe notabile la nivel național. Totodată, investițiile au fost ca-nalizate pe infra-structură și aici putem spune că sala de sport din Ovidiu este una la standarde care îndeplinesc toate condițiile pentru desfășurarea de orice tip de concursuri și competiții, sala fiind dotată cu tribune noi cu 150 locuri, tabelă electronică multifuncțională, vestiare, sală de forță, sală de box și sală de haltere.

Celelalte investiții au fost repartizate pentru a susține din punct de vedere logistic tot ceea ce a fost nevoie pentru a obține performanță, și anume echipamente sportive, costuri privind deplasările sportivilor în țară și medicație. 

Comentează știrea

Mociu C
8 iulie 2015
Zdreanță Scupra, aruncătorul de praf în ochi

Să știi Zdreanță că praful pe care-l arunci în ochii locuitorilor din Ovidiu nu impresionează pe nimeni. Cu astfel de prafuri nu estompezi hoțiile tale de mafiot pt. că tu nu ți-ai bagat mîna pînă în cot in fondurile Primăriei, tu ți-ai băgat-o pînă la umăr. Dau doar un exemplu : oare schimbarea bordurilor care erau noi și frumoase, era un lucru necesar ? Categoric nu !!! Schimbarea acestor borduri ESTE O TÎLHĂRIE STRIGĂTOARE LA CER FAȚĂ DE TOȚI LOCUITORII ORAȘULUI OVIDIU. Pt. ce ai schimbat aceste borduri băi viperă proastă și dușman ce ești al locuitorilor din Ovidiu ? Stăpînii tăi, Fasolea Drogată și Porcul Veșnic Beat daja sunt pe drum. Vreau să spun că deja sunt pe drum spre Poarta Albă. Zdreanță Scupra, scursoarea Ovidiului, fii sigur că azi ești mai aproape ca niciodată de Poarta Albă. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde