Ghișeul SPIT din cadrul Serviciul de Permise, închis de la 1 februarie

454
Ghișeul SPIT din cadrul Serviciul de Permise, închis de la 1 februarie - spit-1485449307.jpg

Articole de la același autor

De miercuri, 1 februarie, ghișeul Servi-ciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța din incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, de pe bulevardul Mamaia nr. 86, nu va mai funcționa.


"Măsura vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Legii nr. 1/2017, cu privire la eliminarea unor taxe, printre care și cele încasate la nivelul SPIT taxă privind furnizarea unor date din Registrul național de evidență a persoanelor. Având în vedere taxele anulate, cât și faptul că ghișeul a fost deschis tocmai pentru a veni în sprijinul contribuabililor care se adresau Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, s-a constatat că nu mai este necesară menținerea acestuia", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Conform prevederilor Legii nr. 1 din 2017, a fost anulată taxa de preschimbare acte de identitate, precum și înscrierea mențiunilor privind schimbarea domiciliului sau reședinței cetățenilor români, taxa de examinare pentru obținerea permisului de conducere, taxa de examinare persoane cărora le-a fost anulat permisul de conducere, taxa de înmatriculare permanent sau termporar pentru autovehicule, remorci, taxa de autorizare a circulației pentru probe a autovehiculelor și remorcilor și taxa de autorizare provizorie a circulației autovehiculelor și remorcilor neînmatriculate permanent sau temporar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde