Live Text Greenpeace, semnal de alarmă, la Constanța: "Ne opunem proiectului responsabil pentru 200 de milioane de tone de CO2 în atmosferă"

3889

Articole de la același autor

În această dimineață, organizația internațională Greenpeace, împreună cu EPC - Consultanță de mediu, desfășoară o activitate de conștientizare numită "Marea Neagră în pericol”, la Hotelul Continental Forum Constanța.



În cadrul acestui eveniment, moderat de Vlad Tăușance, consultant în comunicare, vor vorbi, pe rând, Marius Nistorescu (doctor ecolog, manager general al EPC), Vlad Cătună (coordonatorul campaniei Climă și Energie la Greenpeace România) și Dragoș Pătraru (jurnalist, prezentator și scriitor).


Vlad Cătună. "Dobrogea este o regiune din România, care se află în proces de deșertificare. Știm cine sunt reponsabili pentru accelerarea schimbărilor climatice. Avem un mesaj foarte clar: nu mai este loc pentru noi proiecte de energie fosilă! Misiunea noastră este să ne opunem acestui proiect "Neptun Deep", proiect ce va fi responsabil pentru 200 de milioane de tone de CO2 în atmosferă.



Dragoș Pătraru: "Se pune problema complet greșit. Nu mai e loc în lumea de astăzi pentru așa ceva, am convenit unde vrem să ajungem și cum vom face. Se pare că nu se ține cont."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3901 secunde