Instantaneu foto

Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe Constanța!

2134
10
Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe Constanța! - cainicomunitaripetomis-1313613708.jpg
Spre disperarea constănțenilor, străzile orașului sunt fieful maidanezilor. Un cititor al cotidianului "Cuget Liber" ne-a transmis o fotografie realizată la începutul acestei săptămâni, în centrul Constanței, pe Bulevardul Tomis, unde a surprins o haită de nu mai puțin de 16 câini comunitari!
Știm că dumneavoastră vedeți, în fiecare zi, priveliști respingătoare, imagini care nu se potrivesc unui oraș european, al doilea ca mărime din România. Fotografiați-le și trimiteți imaginile la redacția Cuget Liber! ([email protected]).

Comentează știrea

C
18 august 2011
Mazare isi bate joc de noi!!!

Jos Mazare!!!A transformat orasul in ghena de gunoi!!!

gogu
18 august 2011
fara

sa vedeti ce haita de maidanezi se afla pe plaja modern!sau in mamaia!sau la primarie!

admirator
18 august 2011
"Multumim din inima partidului"...

Ei, care partid... Unicul! Cel care se opune eutanasierii de mai bine de 10 ani. Uite unde s-a ajuns! Si-o sa fie si mai "bine"! Am auzit ca "iubitorii de animale" din Brasov, se opun castrarii obligatorii a tuturor cainilor?!!! Eutanasiere nu, castrare nu, ce vor astia pina la urma?

gabi
18 august 2011
Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe Constanța!

Toata Constanta este plina de maidanazi.Poate fac si autoritatile ceva.Iti este frica sa mergi pe strada de acesti maidanezi,cu atat mai mult sa iti lasi copiii! Cine vrea caini sa ii ia acasa,na sa-i lase liberi pe strada!

ath
18 august 2011
A fost o vacanta de vis

Sub geamul meu,isi fac nevoile 20 de maidanezi.Pentru ca au muncit tot anul,primaria le-a facut o surpriza placuta.Surprize,surprize! Am auzit ca i-a trimis intr-o tabara de vara la marginea orasului.Au fost recompensati cu o vacanta de numai doua saptamani. Azi s-au intors din vacanta,i-am numarat,de data asta sunt 22 de maidanezi.Apropo,eu am platit impozitul pe rahat,voi ati platit impozitul la fisc ? Daca nu ati platit va rog sa dati fuga sa-l platiti.Nu prea avem bani,la anul primarul a hotarat sa-i trimita intr-un circuit.Vacanta la Sinaia,all inclusive pentru maidanezi-reduceri last minute 2012.

antimaidanezi
18 august 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in sezon estival,2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorde scandaluri nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara...

antimaidanezi
18 august 2011
ce e de mirare

de fiecare data cand eu sau alti cativa vecini am facut sesizari ,mai nimeni din cartier nu s-a implicat ,ba se mai gasesc si dementi zoofili care sa fie impotriva ridicarii cainilor...cat despre cei de pe marile bulevarde=bataia de joc a pastaii leguminoase pe care ati ales -o ca primar

janet labes
18 august 2011
mizeria orasului este neluata in seama de catre idilli nu au timp

oare chiar nu au ochi sa vada?s-au asteapta sa se prabuseasca plaja? am fost la plaja< 3papuci> superba apa crstal nu am ce spune ca acolo ne m-ai bucuram si noi vara dar mizerie crunta pe mal nu poti respira de gunoaie ce face primarul nu a terminat cu constructiile in MAMAIA?inca m-ai are de lins banuti mamaii,cred ca trebuie ca CONSTANTANII sa-l ia la goana pe golanul de playboi

farist
19 august 2011
ce-am patit odata...

am vrut sa fac si eu o baie in mare ca tot omul intr-o noapte pe plaja modern.cand am coborat am fost fugarit de cativa caini si mi-a trecut! ce-nseamna asta?:| m-am speriat rau ! pe cine dau in judecata pentru sperietura????

Hingher PE VIATA
19 noiembrie 2012
EUTANASIATI MAIDANEZI SI CASTRATI ZOOFILII

Romania e stina de oi !! Plina de haite de maidanezi si zoofili retarzi !!! EUTNASIATI MAIDANEZI http://maidanezii.blogspot.ro/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.303 secunde