Cercetășia, predată la școală, o zi pe săptămână

364
Ministerul Educației intenționează să introducă activitățile de cercetași în programul școlar al elevilor români. Propunerea a venit din partea secretarului de stat Oana Badea, care a invitat cercetașii să propună școlilor din România programul unei zile din săptămână.
"Vă lansez o provocare vouă, cercetașilor români. Vă propun ca una din zilele "Școlii altfel" să se desfășoare în spiritul cercetășiei. De aceea, ministerul Educației așteaptă de la voi programul unei astfel de zile. Cred cu tărie că valorile pe care le promovați, încrederea în sine, toleranța, respectul față de ceilalți, conservarea mediului, asumarea responsabilităților și a obiectivelor de dezvoltare personală sunt valori de care au nevoie toți tinerii noștri", a declarat secretarul de stat la deschiderea celei de-a V-a Jamboree Națională Românească, susținută de Organizația Națională "Cercetașii Româ-niei".
Programul care va rezulta în urma dialogului dintre reprezentanții ministerului Educației și ai Organizației Cercetașii Româ-niei va fi propus școlilor, spre implementare, în perioada 2-6 aprilie 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2347 secunde