I-a sfidat pe toți! Gest incredibil al proprietarului de pe strada Biruinței, după ce a fost amendat de Poliția Locală

3756
1
I-a sfidat pe toți! Gest incredibil al proprietarului de pe strada Biruinței, după ce a fost amendat de Poliția Locală - fotofondconstructiestradabiruint-1494512916.jpg

Articole de la același autor

Deși a fost amendat de Poliția Locală și riscă să fie chemat în instanță, proprietarul de pe strada Biruinței, care și-a ridicat casa fără autorizație de construcție a continuat lucrările fără să-i pese.




Potrivit reprezentanților Poliției Locale, proprietarul a fost amendat în decembrie 2012, s-a dispus sistarea lucrărilor și intrarea în legalitate prin obținerea autorizației de construcției. 




Cu toate acestea, constănțeanul, Osman Cocoș, cum s-a prezentat echipei de la Cuget Liber, nu numai că a terminat lucrările, dar în prezent casa este finalizată și locuită, deși nu este racordată la utilități. "Polițiștii locali au făcut verificări la imobilul situat în Constanța, pe strada Biruinței, unde au constatat faptul că au fost executate lucrări de construire fără autorizație de construire, conform Legii nr. 50/1991, rep., art. 26, lit. a. S-a urmat procedura aplicării prevederilor legale, fapt pentru care s-a întocmit documentația necesară și au fost sesizate instituțiile competente", precizează reprezentanții Poliției Locale.




Deocamdată, se urmează procedurile legale, însă este puțin probabil ca să asistăm la demolarea construcției ilegale, deși așa cum este ridicată acum nu ar putea primi niciodată autorizație de construire.



Comentează știrea

Radu
11 mai 2017
osman pasa

Pai si????Politia,revoltatii de la Garda de mediu,Primaria,autoritatile competente nu se autosesizeaza???Doamne in ce Jungla traim.Africa e minciuna,aici in Romanika e ca-n neandertal,construiesc unde vreau,ma cac unde-mi place si ma pis pe autoritati cand vreau.Asta da tara,sa mai zica ceva Junker.Democratie maxima!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9465 secunde