Iată cum va fi vremea în CONSTANȚA până în august

474
2
Iată cum va fi vremea în CONSTANȚA până în august - canicula1345655548-1369497986.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a realizat estimări ale temperaturilor și cantităților de precipitații în perioada iunie-august.




Așadar, în iunie, local, în sud-estul și vestul țării vor fi posibile valori termice mai ridicate decât în  mod obișnuit. Pentru Dobrogea, sunt estimate temperaturii medii cuprinse între 19 și 21 de grade Celsius.


În iulie, regimul termic mediu al aerului va înregistra valori peste mediile climatologice în cea mai mare parte a zonelor, exceptând centrul și nordul țării, unde temperaturile medii lunare pot fi apropiate de cele normale. Cantitățile lunare de precipitații vor înregistra valori sub normele climatologice pe aproape întreg teritoriul țării. În Dobrogea, temperaturile medii se vor situa între 21-22 grade Celsius.

În august, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste normele climatologice pe aproape întreg teritoriul, iar local, în centrul și nordul țării, vor fi posibile valori termice apropiate de mediile multianuale. Cantitățile lunare de precipitații vor prezenta valori sub mediile multianuale la scara întregii țări. În Dobrogea, temperaturile se vor situa între 20-22 grade Celsius.


Comentează știrea

ares
26 mai 2013
hahaha

ce-am ras....mai lasati beutura.....19-21 au fost in martie....

ovidiu
26 mai 2013
Ne mintim ca la meteo,ca la meteo

In luna iulie,luna lui Cuptor, apa marii va avea 24-25 de grade , ziua in aer vor fi 30-35 grade,noaptea datorita apei marii temp aerului nu va fi mai mica de 20-25 grade ,facand o medie intre zi si noapte, intre minime, ies 27 grade. Cred ca media data de specialisti este datorita faptului ca, in birourile lor spatioase, aerul conditionat este setat la 22 grade .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6535 secunde