VIDEO / Finala Ligii Campionilor. BĂTAIE între SUPORTERII celor două echipe

123
VIDEO / Finala Ligii Campionilor.  BĂTAIE între SUPORTERII celor două echipe - untitled-1369497118.jpg
Finala Ligii Campionilor, programată între două echipe de tradiție ale Germaniei, a stârnit violențe și lupte de stradă între suporteri. Conform ziare.com, scandalul a pornit când galeriile celor două mari rivale din Bundesliga s-au întâlnit undeva în Londra, în timp ce se deplasau spre stadionul Wembley. Odată ce s-au zărit, fanii au început să arunce unii spre alții cu fel și fel de obiecte contondente.




Nu a trecut mult timp și londonezii au putut asista la adevărate lupte de stradă între cei care au făcut această deplasare pentru a asista la finala Ligii Campionilor, programată în acestă seară, de la ora 21.45. În cele din urmă, forțele de poliție au reușit să pună capăt incidentelor între suporteri, potrivit libertatea.ro.







Câștigătoarea Ligii campionilor la fotbal, a cărei finală va opune în această seară la Londra (de la ora 21,45) formațiile germane Bayern Munchen și Borussia Dortmund, va aduna peste 35 milioane de euro ca prime, dintre care peste 15 milioane din așa-numita "market pool", potrivit cifrelor difuzate de UEFA, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.328 secunde