IATĂ CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Ne așteaptă un nou val de ploi și temperaturi scăzute

1251
1
IATĂ CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Ne așteaptă un nou val de ploi și temperaturi scăzute - vremeaploaieumbrela61380468353-1517830806.jpg

Articole recomandate

ANM a publicat prognoza meteo pentru intervalul 5 - 18 februarie 2018. Meteorologii anunță un început de săptămână cu temperaturi în scădere, pentru ca de miercuri temperaturile să crească ușor în majoritatea regiunilor. Precipitațiile vor fi în extindere dinspre sud-vest și, spre seară și noaptea, vor cuprinde toată țara.



DOBROGEA


La începutul intervalului vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperatura aerului va crește de la o medie diurnă de 4 grade și nocturnă de 0 grade, spre 10 grade ziua și 5 grade noaptea în jurul datei de 8 februarie, când va deveni caldă pentru această perioadă a anului.


În a doua jumătate a primei săptămâni de prognoză, va avea loc un proces de răcire treptată, iar spre weekend vremea va redeveni rece, cu temperaturi diurne de aproximativ 3 grade și nocturne de 2 grade. În cea de a doua săptămână a intervalului de prognoză, regimul termic nu va avea variații semnificative și se va caracteriza prin medii ale temperaturilor maxime de 3...4 grade și ale celor minime de aproximativ -2 grade, apropiate de normele perioadei.


Se pot semnala precipitații aproape zilnic, după data de 7 februarie, dar probabilitatea ca acestea să fie mai importante cantitativ va fi ridicată în jurul datelor de 7 și 10 februarie.



Comentează știrea

cosmin
5 februarie 2018
Cautam moderatori

Cautam acum moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Ianuarie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea la Constanța, azi
Pagina a fost generata in 0.4585 secunde