Campanie RAJA anti-caniculă

Iată unde vă puteți răcori și primiți apă potabilă pe stradă

107

Articole de la același autor

Meteorologii anunță temperaturi foarte ridicate zilele acestea și disconfort termic. Pentru a preveni situațiile neplăcute în perioada caniculei, începând de ieri, S.C. RAJA S.A. a reluat campania de într-ajutorare a cetățenilor județului.

Astfel, în fiecare zi, între orele 8,30 și 20,30, în municipiul Constanța, dar și în celelalte orașe ale județului sunt deschise 41 de puncte de distribuție apă potabilă, în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate.

10 corturi sunt amplasate în Constanța, cinci în Mangalia, cinci în Medgidia, trei în Eforie Nord, trei în Eforie Sud, trei în Cernavodă, trei în Techirghiol, trei în Ovidiu, patru în Năvodari și două în Hârșova.

În municipiul Constanța, corturile se află în zona Judecătoriei Constanța, la Teatrul de Stat, la Gară, lângă fântâna arteziană din parc, la Piața Far, pe Bd-ul Tomis - în intersecția de la Capitol, la Dacia, în zona Trei Ceasuri, în față la City Park Mall, pe bd-ul I.C. Brătianu, vizavi de complexul comercial Cora, în zona Boema și pe bd-ul Mamaia, în zona Delfinariului.

Încă zece corturi de prim-ajutor în Constanța

De asemenea, Primăria Municipiului Constanța a pregătit 10 corturi de prim ajutor în toate zonele unde există cluburile pentru pensionari. Este vorba despre cluburile din zonele KM 4 - 5, Far, Tomis III și pavilioanele din zona Tăbăcărie, Teatrul de Vară Soveja, Tomis II, Poarta 6, CET și strada Badea Cârțan.

Pe lângă apa plată oferită tuturor cetățenilor, constănțenii aflați în dificultate din punct de vedere medical din cauza căldurii, vor avea asigurat și primul ajutor specializat prin intermediul asistenților medicali voluntari, în urma implicării și sprijinului acordat acestei campanii de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Toate aceste puncte de prim ajutor vor funcționa zilnic, în intervalul orar 8,00 - 20,30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1018 secunde