Iceland – patinoarul momentelor unice de la City Park Mall Constanța

337
  • Un singur bilet pentru o zi întreagă
  • Patine de închiriat și diferite tipuri de abonamente disponibile
 

Constanța, 10 Decembrie – Iarna aceasta, distracția se mută la City Park Mall, gazda celui mai nou deschis patinoar din oraș. Până pe 15 februarie, fie că alunecă grațios pe gheață sau abia pun pentru prima dată patinele în picioare, toți constănțenii sunt așteptați în Iceland, la o porție sănătoasă de voie bună și veselie.

Un singur bilet valabil întreaga zi

Pentru ca experiența pe tărâmul de gheață să fie completă, vizitatorii patinoarului, amplasat în zona dinspre lacul Tăbăcăriei, se pot bucura nu de o tură, două sau trei de patinaj, ci de câte își doresc, pe parcursul întregii zile, singurele excepții fiind intervalele 13:00-14:00 și 17:00-18:00, destinate asigurării refacerii stratului de gheață. Astfel, cu numai 20 de lei, pasionații de patinaj, sau cei ce vor să trăiască noi experiențe amuzante, se pot bucura de luni până joi de câte o zi întreagă de distracție, în timp ce în intervalul vineri-duminică prețul biletului este de 30 de lei.

Lipsa patinelor nu este, de asemenea, o problemă, pentru că acestea pot fi închiriate chiar de la patinoar, cu doar 15 lei pentru întreaga zi. Mai mult, începătorii în arta patinajului se pot alătura orelor de inițiere, la tariful de 40 de lei/oră, iar pentru 15 lei/oră își pot dezvolta lecțiile proaspăt învățate cu ajutorul unui "tutore-pinguin". 

Abonamente pentru o iarnă de distracție

Tot pentru cei pasionați, dar și pentru vizitatorii care abia au prins gustul "dansului" pe gheață, City Park pune la dispoziție mai multe tipuri de abonamente. Astfel, abonamentul lunar basic, valabil în intervalul luni-joi, este disponibil la prețul de 120 de lei (nu este valabil în vacanțe și sărbători legale), în timp ce abonamentul lunar full, valabil în intervalul luni-duminică, tariful este de 250 de lei (nu este valabil în vacanțe și sărbători legale).

De asemenea, pentru perioada vacanței de iarnă poate fi accesat abonamentul dedicat, la prețul de 250 de lei și care este valabil în perioada 21 decembrie – 10 ianuarie. Pentru profesioniști sau doar foarte pasionați, abonamentul VIP este, de asemenea, disponibil! Valabil întregul sezon (până pe 15 februarie), acesta costă 640 de lei și oferă acces oricând, fără restricții.

 

Patinoarul este deschis zilnic, în intervalul 10:00 – 22:00, iar mai mult detalii pot fi aflate de pe site-ul City Park Mall Constanța, cât și de pe pagina de Facebook, dar și la numărul de telefon 0755 930 786.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde