Iepurașul vine cu surprize și pentru copiii abandonați

816

Articole de la același autor

Indiferent că primesc ceva dulce, un articol de îmbrăcăminte, o jucărie sau orice altceva, bucuria care se citește pe chipul copiilor este întotdeauna extraordinară. Mai mult decât atât, pentru cei care se află în centrele de plasament, bucuria se amplifică. 


Tocmai de aceea, de cinci ani consecutiv, în preajma sărbătorilor, Asociația Umanitară "Zâmbet pentru Suflete" și colaboratorii săi organizează o serie de campanii, al căror scop este strângerea de donații (jucării, haine, alimente și bani). Datorită unor persoane cu suflet, acestea sunt strânse și apoi duse copilașilor de la Centrul de plasament Antonio, dar și celor peste 20 de familii aflate în grija asociației, din localitățile Urluia, Adamclisi, Ciocârlia, Siminoc, Techirghiol. 


Desigur, membrii asociației nu se limitează doar la aceste familii și încearcă să ajute și alte persoane, ori de câte ori se ivește ocazia.


În ceea ce-i privește pe cei mici, ei primesc mereu cadouri de sărbători, iar pe parcursul anului merg la diferite activități recreative (la circ, la rezervație, pentru a vedea animalele, precum și la diverse petreceri tematice). 


Pentru strângerea donațiilor, week-end-ul trecut, a fost organizat, la Vivo, Târgul de Prăjiturele intitulat "Prăjiturim de Iepuraș pentru copiii nevoiași". "Iepurașii", adică mămicile constănțene, au stat în bucătărie ore bune numai pentru a-i putea ajuta pe copiii sărmani, dar răsplata a fost pe măsura eforturilor depuse. 


"Deși ne-a fost permis să avem montat stand o singură zi, am reușit să strângem hăinuțe și jucării, plus suma de 6.400 de lei, bani rezultați din vânzarea dulciurilor. Zilele următoare, vom pleca la cumpă-rături pentru a achiziționa alimentele și dulciurile pentru cele 140 de pachete pe care le vom duce micuților de Paște", ne-a declarat Livia Ciobanu Mansour, reprezentant al Asociației "Zâmbet pentru Suflete".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7586 secunde