Sfârșit cumplit! Agent al Penitenciarului Poarta Albă, ars de viu în propria mașină

3009
4
Sfârșit cumplit! Agent al Penitenciarului Poarta Albă, ars de viu în propria mașină - agent1-1491748514.jpg
Durere fără margini pentru o familie din Medgidia. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, subofițer la Penitenciarul Poarta Albă, a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod macabru, în timp ce era căutat de soție și cei doi copii. 


Vineri, Dumitru A. s-a urcat în propria mașină, un Renault Symbol, și a condus până la ieșirea din Medigida, spre Valea Dacilor. A parcat mașina pe câmp și a dat foc autoturismului, după care s-a încuiat înăuntru. Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit de pompieri, week-end-ul trecut. 


Nimeni nu înțelege ce l-a împins pe Dumitru să facă un asemenea gest, întrucât cei care l-au cunoscut au despre el doar cuvinte de laudă. Din câte se pare, bărbatul își plănuise sinuciderea, lăsându-și acasă telefonul mobil și toți banii pe care îi scosese de pe card. 


A plecat de acasă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, având în portbagaj câteva bidoane cu combustibil. La ieșirea din Medgidia, Dumitru a oprit mașina pe câmp, pentru a se asigura că incendiul nu afectează alte autoturisme sau locuințe. A stropit mașina cu benzină și apoi s-a încuiat în ea, arzând de viu. 


"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați că pe un câmp aflat la aproximativ 1,5 kilometri de DJ 381, pe tronsonul de drum Medgidia - Valea Dacilor, se află un autoturism complet carbonizat cu o persoană decedată în interior. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 48 de ani. 


Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Medgidia, unde, la data de 8 aprilie, a fost efectuată necropsia", se arată într-un punct de vedere oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. În urma necropsiei, s-a stabilit că bărbatul a avut parte de o moarte violentă. 


v v v


Dumitru era căutat de soția sa și cei doi copii, un băiat și o fată, care au postat pe Facebook următorul mesaj: "Tatăl meu… dacă l-a văzut cineva, vă rog contactați-mă. Ochi albaștri, înălțime 1,75 și vârsta 48 de ani. Era îmbrăcat cu o bluză gri și blugi albaștri, se pare că la 15-15:30 ar fi fost în Poarta Albă, însemnând că sunt șanse mari să fi mers spre Constanța". 


Potrivit anumitor surse, Dumitru aflase de curând că boala sa a recidivat, fiind vorba despre cancer la colon. 


Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Capela Serb din Medgidia, urmând ca astăzi, la ora 13.00, să fie condus pe ultimul drum de familie, prieteni și cunoscuți. 


"De acum încolo, tu vei trăi prin noi. Cuvintele nu își mai au rostul, orice aș spune nu te mai aduce nimeni înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Ai fost și vei rămâne un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dor și durere! Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost", este mesajul de condoleanțe postat de nepoata bărbatului, Bianca. 


v v v


Cu aproximativ o lună în urmă, un ofițer al Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat, în seara de 9 martie. Paul L. trecea printr-o perioadă foarte stresantă, aceasta fiind cauza pentru care a recurs la acest gest, conform apropiaților. În acest caz, procurorii au declanșat o anchetă. 


Comentează știrea

Gogu
10 aprilie 2017
Straniu , cum sa te sinucizi in felul asta ?

Condooleante familiei !

Filip
10 aprilie 2017
Tragedie?

Daca s-ar da legea sinuciderii atunci s-ar rezolva multe neajunsuri.

Jean
10 aprilie 2017
Dumnezeu să-l odihnească

Încă un om bun s-a dus. Dumnezeu se pare că ia numai oameni buni și lasă pe pământ numai mațe fripte și bănuți corupți. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui și de familia lui.

Marin
11 aprilie 2017
Cercetari

E cam straniu verdictul dat de anchetatori. Avand in vedere ca lucra in sistemul penitenciarelor de multi ani, cum e posibil ca un om puternic sa-si curme viata intr-un asemenea mod? Sa se faca mai multe cercetari! S-o verifice pe sotie, care cu siguranta, stie mai multe decat declara si posibil sa fie un motiv care a dus la acest gest.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3109 secunde