IMAGINI GREU DE PRIVIT! Restaurant din Constanţa, controlat de Protecţia Consumatorilor. ESTE JALE!

15798
2

Articole de la același autor

Restaurantul Delfinul, din municipiul Constanţa, a fost vizitat de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul dezolante. Vorbim despre igrasie, gândaci, rugină, mizerie, la care se adaugă produse alimentare expirate şi condiţii de preparare neconforme.
 

Ce spun inspectorii OPC
 

„La verificarea efectuată în baza unei sesizări a fost fost controlat operatorul economic ce desfăşoară activitate de alimentaţie publică, la care s-au constatat următoarele deficienţe: utilizarea de materii prime cu data limită de consum depăşită; schimbare stare termică a materiilor prime fără să fie autorizat în acest sens; prezenţa porţiunilor de rugină în spaţii de depozitare a produselor alimentare; infiltraţii în tavan; prezenţa gândacilor; desfăşurarea de practici comerciale incorecte; folosire ustensile neprofesionale şi reutilizarea ambalajelor de materii prime.”

Pentru toate acestea au fost aplicate o amendă în valoare de 8.000 lei şi două avertismente, şi s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate!



Comentează știrea

8.000 lei
18 noiembrie 2022
Ciubuc la chelner in zile de izolare

8000 lei ? Pai zilnic poate da banii astia ca sa isi pastreze mediul natural. Pune si plicul la usa sa mearga treburile mai rapid. Pe balanata ce zice [Parcare Cu Tupeu de Nesimtit pe Plaja, 2000-4000 euro, si pina la urma e un nesimtit ca avem si din astia dar ...], [Mizerie si Toxinfectie la Clienti, 1500euro !, impact citi au mancat de acolo]. Adica platesti odata meniul, lasi si la chitanta ceva decent de prestanta si seara direct la Urgenta in pereche !

UnCetățean!
18 noiembrie 2022
Sănătate pentru toți!

La sesizarea cuiva s-au descoperit nereguli existente de vreme îndelungată. Igrasie și mucegai nu se dezvolta peste zi, corect? Deci nu a mai trecut nimeni pe acolo de ani de zile in vizită...Acum probabil că nu s-a mai putut acoperi, s-a aplicat amenda sa se închidă gurile rele și ochii și mâine se dă cu var anti mucegai. Pentru pomeni și parastase merge, morții nu se supără că "musafirii" primesc mâncare neconformă. Sănătate multă tuturor!

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde