În ce condiții se eliberează PAȘAPOARTE în următoarea lună

235
În ce condiții se eliberează PAȘAPOARTE în următoarea lună - 17martiepasapoarte-1584444384.jpg

Articole de la același autor



Starea de urgență decretată în România presupune și restrângerea activității Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din subordinea Instituției Prefectului Constanța. Astfel, începând de astăzi, pentru următoarele 30 de zile, vor fi eliberate pașapoarte doar celor care urmează să călătorească în cel mult o lună. 


"Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va fi disponibil exclusiv persoanelor care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii și se aplică doar celor care s-au programat online", au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Constanța. 


În ceea ce privește Biroul Apostilă, persoanele care se prezintă pentru eliberarea sau depunerea de documente vor fi primite într-un spațiu special amenajat, situat în apropierea intrării în instituție și într-o încăpere cât mai izolată. Reprezentantul Biroului Apostilă va fi echipat corespunzător, cu echipament de protecție, iar igienizarea spațiilor desemnate pentru desfășurarea activității se va face cu o frecvență de 2 ore.


Măsurile sunt în dinamică și pot suferi modificări în funcție de evaluarea stării de risc la nivel local, au mai arătat reprezentanții Prefecturii. "Îi rugăm insistent, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze asupra măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus, din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență", au subliniat reprezentanții Instituției Prefectului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.183 secunde